Korpa (0)

Vaša korpa je prazna

Reklamacije

Za sve proizvode koje ste kupili putem internet sajta www.elipsa.rs imate pravo da izjavite žalbu, reklamacije ili primedbe u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Postupak rešavanja istih se sprovodi na osnovu odredbi gore pomenutog zakona, kao i odredbi Zakona o trgovini (“Sl.Glasnik RS” br. 53/10, 10/2013). na način koji je definisan za robu kupljenu putem online prodavnice.

Kada imate potrebu da izjavite žalbu, reklamaciju ili primedbu neophodno je da nam pošaljete popunjen obrazac koji možete da preuzmete OVDE

U slučaju kada nismo u mogućnosti da artikl za koji smo prihvatili reklamaciju zamenimo adekvatnim, drugim artiklom, modna kuća Elipsa se obavezuju da Vam izvrši povrat sredstava.

Elipsa je dužna da bez odlaganja izvrši povraćaj uplata koje je primio za robu, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je primio obrazac o jednostranom raskidu ugovora s tim da Elipsa može da odloži povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća, ili dok ne dostavite dokaz da ste Elipsi poslali robu, u zavisnosti od toga šta nastupa prvo, osim u slučaju kada je Elipsa ponudila da sama preuzme robu.

Kupovinom proizvoda dajete izričitu saglasnost da se povraćaj uplate izvrši na Vaš tekući račun.

Artikli koji su kupljeni u online prodavnici ne mogu se vratiti u naše maloprodajne objekte, već isključivo preko procedure opisane u delu Reklamacije postupak i Pravo na odustajanje.

x

newsletter

budite o svemu prvi obavešteni