Korpa (0)

Vaša korpa je prazna

O nama

ELEGANCIJA ...

 

...jeste, bila je i biće glavna asocijacija  na Modnu kuću Elipsa. Modna kuca ELIPSA je savršeno mesto za svaku ženu koja vodi računa o sebi, koja voli svoju ženstvenost i ima stav. U ELIPSINIM modelima svaka dama je puna samopouzdanja i zrači pozitivnom energijom. Bilo da se sprema za svečani prijem, poslovne obaveze ili laganu šetnju sa prijateljicama, bez dileme, dama koja voli sebe bira  ELIPSU! ELIPSA  uvek nudi izobilje mogućnosti i kombinacija a vi  treba samo da odaberete onu u kojoj se najbolje osećate!

 

 

...LIDERSTVO…

 

…nakon više od tri decenije posvećenog rada i truda, sa dva proizvodna pogodna u Kraljevu i Vrnjačkoj Banji, predvodjena timom kreativnih i inovativnih ljudi, Modna kuća Elipsa postala je jedan od lidera modne industrije. Rad na usavršavanju svakog od nas kao pojedinca utiče da smo iz godine u godinu ponosni na uspehe koje nižemo i one kojima se radujemo da ostvarimo u budućnosti.

 

 

...INSPIRACIJA…

 

...kao što sve dobre stvari u životu potiču od ideje,  tako je i ona haljina u kojoj se dame koje biraju ELIPSU osećaju posebno u početku bila samo iskra inspiracije kreatora. Nas motivišete vi, želimo da se osećate dobro i zračite samopouzdanjem. U savršenoj ELIPSA haljini nikad nećete pokleknuti pred izazovima – a vi, drage naše dame, nama ste nepresušna  inspiracija a naš kreativni tim samo za vas kroji svoje maštarije i snove.


 

...POSVEĆENOST…

…ponosni smo jer smo posvećeni svojoj misiji, a to je da vi naše drage dame, budete posvećene prvenstveno sebi. Zato nas vodi ideja  da vas usrećimo, to nam je glavna motivacija i od te ideje ne odustajemo. Posebno nam je drago što vi našu posvećenost prepoznajete i  cenite. Zato uvek ostajemo verni svojim idejama i misiji.

 


...SAMOPOUZDANJE...

…kada se odećate dobro u svojoj koži, kada blistate, zračite pozitivnom energijom i koračate sigurnim korakom – vaše samopuzdanje je za nas najveća nagrada, jer se trudimo da baš ELIPSA bude vaš saveznik u tome.

  


...AMBICIJA...

…ambicija nam je da rastemo, kao individue, kao tim, kao kompanija i kao brend. Svesni da smo na dobrom putu , radujemo se svemu čemu idemo u susret, a posebno se radujemo što naše drage dame koračaju u istom ritmu  sa nama!


x

newsletter

budite o svemu prvi obavešteni