Korpa (0)

Vaša korpa je prazna

Povraćaj novca

Ukoliko Vam ne odgovara model ili veličina i želite povraćaj novca, model možete poslati kurirskom službom koja Vama odgovara na adresu radnje koju Vam pošaljemo nakon Vašeg obaveštenja da želite da izvršite povraćaj.

Kada model za zamenu stigne u radnju i izvršimo uvidjaj, odradićemo povraćaj novca u roku od 24- 48h na Vaš broj žiro računa.


Vaš paket naznačen za povraćaj novca, neće biti primljen u slučaju da:

- paket pošaljete sa otkupom. Ukoliko pošaljete paket sa otkupom, takav paket nećemo primiti.

- paket pošaljete sa naznakom da primalac/Elipsa plati poštarinu. 

Povraćaj novca možemo da izvršimo samo preko broja žiro računa.

Troškove poštarine oko povraćaj isključivo plaća kupac (sem ako nije prethodno dogovoreno drugačije).


🟡Slanje modela možete izvršiti bilo kojom kurirskom službom koja Vama odgovara u roku od 3 dana od datuma kada Vam je poslata adresa za slanje modela nazad u maloprodaju.


📌NAPOMENA: Proizvode je potrebno vratiti u originalnoj ambalaži, i po mogućstvu, neotpakovane. Elipsa zadržava pravo da utvrdi kolika je umanjena vrednost proizvoda prilikom povraćaja novca, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.


Elipsa je dužna da bez odlaganja izvrši povraćaj uplata koje je primio za robu, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je primio obrazac o jednostranom raskidu ugovora s tim da Elipsa može da odloži povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća, ili dok ne dostavite dokaz da ste Elipsi poslali robu, u zavisnosti od toga šta nastupa prvo, osim u slučaju kada je Elipsa ponudila da sama preuzme robu.


Procedura je takva da ukoliko želite da odustanete od celokupne ili dela porudžbine, potrebno je da nas pismeno ili usmeno obavestite o povraćaju preko email-a info@elipsa.rs ili nam odgovorite na reply preko email-a koji Vam je poslat prilikom potvrde o slanju porudžbine ili nas pozovite na +381 60 40 68 661.


Nakon Vašeg obaveštenja o povaćaju, Elipsa će Vam poslati adresu za slanje modela nazad u maloprodaju iz koje je poslata porudžbina.


Čim porudžbina bude stigla u radnju i izvršimo proveru stanja modela iz porudžbine, biće Vam izvršen povraćaj isključivo na broj žiro računa.


Kupovinom proizvoda dajete izričitu saglasnost da se povraćaj uplate izvrši na Vaš tekući račun.


Artikli koji su kupljeni u online prodavnici ne mogu se vratiti u naše maloprodajne objekte, već isključivo preko procedure opisane u delu Reklamacije postupak i Pravo na odustajanje.


- U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica PREKO SAJTA, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, modna kuća Elipsa je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC I Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice. Povraćaj sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica se vrši isključivo preko VISA, EC/MC I Maestro metoda plaćanja odnosno POS terminala banke na zahtev prodavca.


x

newsletter

budite o svemu prvi obavešteni