Korpa (0)

Vaša korpa je prazna

Dostava

TROŠKOVI DOSTAVE


Troškovi dostave iznose fiksno 550,00 dinara po cenovniku kurirske sluzbe (D Express). To takođe možete videti i u detaljnom prikazu Vaše narudžbenice koji ćete dobiti na vašu e-mail adresu, u kom su obračunti ovi troškovi. Naručivanjem putem e-maila dajete svoju izričitu saglasnost za plaćanje troškova dostave. Za kupovine čiji je iznos veći od 8000 dinara, troškove dostave snosi Elipsa.

 

VREME DOSTAVE POŠILJKE

Od trenutka evidentiranja Vaše uplate, odnosno od dana prijema narudžbenice na e-mail potrebno je najmanje 2, a najviše 5 radnih dana da Vaša pošiljka bude uručena. U to vreme spada priprema Vaše pošiljke + broj dana koliko je potrebno kurirskoj službi da uruči proizvod.

Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije, osim na teritoriji AP Kosovo i Metohija.

 

PREUZIMANJE POŠILJKE

Vaša pošiljka će Vam biti dostavljena putem kurira na adresu koju ste naveli za isporuku, i to u periodu između 8h - 16 h. Iz tog razloga Vas molimo da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke, potrebno je da vizuelno pregledate paket kako bi se uverili da ne postoje neka vidna oštećenja.

Ukoliko je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, potrebno je da odbijte prijem pošiljke i da nas odmah obavestite o tome.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja možete slobodno preuzeti pošiljku i potpisati kuriru dostavnicu i platiti robu ukoliko ste kao način plaćanja odabrali plaćanje pouzećem.

Dužnost kurira je da pokuša da svaku pošiljku uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudzbine i ugovori novi termin isporuke, ukoliko Vas ne zatekne na adresi koju ste naveli za isporuku. Ukoliko ni tada ne bude mogla da se izvrši isporuka, pošiljka se vraća nama. Po prijemu pošiljke, naša je obaveza da Vas kontaktiramo kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovorili o ponovnom slanju.


x

newsletter

budite o svemu prvi obavešteni